Over SOLIDWORKSjobs

SOLIDWORKSjobs is een gezamenlijk initiatief van Cadjobs en Design Solutions. Cadjobs is de onbetwiste marktleider en specialist op het gebied van CAD-vacatures. Design Solutions is meermaals bekroond als SOLIDWORKS leverancier en 1 van de top 10 SOLIDWORKS resellers ter wereld. Zowel voor kandidaten op zoek naar een baan als voor werkgevers die versterking zoeken, biedt SOLIDWORKSjobs unieke voordelen.

Kandidaten
SOLIDWORKSjobs heeft altijd een actueel aanbod met uitsluitend relevante vacatures . Bovendien weten de recruiters van SOLIDWORKSjobs (onderdeel van het Cadjobs recruitmentteam) door hun jarenlange ervaring en marktkennis als geen ander wat er nodig is om kandidaten die met SOLIDWORKS willen werken, succesvol aan een werkgever te koppelen.

Werkgevers
De recruiters van SOLIDWORKSjobs begrijpen waar werkgevers naar op zoek zijn. Ze kennen de vaardigheden die kandidaten nodig hebben om succesvol te zijn. Daarnaast kan Design Solutions de SOLIDWORKS vaardigheden van een kandidaat inventariseren en de juiste training verzorgen om hem of haar optimaal voor te bereiden op een nieuwe baan.

Over Cadjobs
Sinds de lancering in 1999 is Cadjobs het meest succesvolle CAD-recruitmentbureau van Nederland geworden. Cadjobs biedt een gevarieerd aanbod van CAD-vacatures èn profielen van CAD specialisten, werving & selectie en detachering op basis van 'no cure, no pay'. Cadjobs richt zich specifiek op bedrijven en technici die gebruik maken van CAD software. Met onze recruitment-expertise realiseren wij zo efficiënt mogelijk “the right engineer in the right place”.
www.cadjobs.nl

Over Design Solutions
Design Solutions is de meest vooraanstaande SOLIDWORKS reseller van de Benelux, met kantoren in Zaltbommel en Aalst (België). Design Solutions is een Elite Reseller van SOLIDWORKS. Deze status is voorbehouden aan slechts 20 resellers wereldwijd die moeten voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Naast de verkoop van SOLIDWORKS software, ondersteunt Design Solutions haar klanten onder andere met een helpdesk, trainingen, en advies- en implementatiediensten.
www.designsolutions.nl

Talentontwikkeling & testing van soft skills

Indien gewenst kunnen unieke waarden en kwaliteiten van Cadjobs kandidaten in kaart gebracht worden.

Bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en het verbeteren van functioneren van Cadjobs kandidaten, wordt gebruik gemaakt van diverse coachingtools en meetinstrumenten, zoals:

De Talenten Motivatie Analyse (TMA)

De TMA staat voor talent en competentie empowerment en geeft eenvoudig, gestructureerd en professioneel talenten en competentie management vorm. Het geeft daarnaast concrete handvatten om mensen optimaal te versterken, te ontwikkelen, risico’s te beheersen en sterktes en zwaktes te managen. TMA meet 22 drijfveren, 44 talenten en 52 competenties. Ook een beroepskeuze test en capaciteiten test behoren tot de mogelijkheden.

DISC gedragsstijlen

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. Ontdek hoe de vier DISC gedragsstijlen Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus de houding richting anderen en dagelijkse gedrag voorspellen. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie, ze helpen mensen gemakkelijker de juiste werkplek te vinden, hun sociale competenties te trainen en hun effectiviteit te vergroten. De DISC is zowel geschikt voor individuele trajecten als voor coaching op het gebied van team ontwikkeling.

De beste plek om te leren ontwerpen in SOLIDWORKS

Onze SOLIDWORKS trainingen gaan verder dan het behandelen van de mogelijkheden van de software. Door hands-on trainingsvormen verkorten we de leercurve zodat deelnemers na de training het geleerde meteen in de praktijk kunnen brengen.

Praktijkgericht
Cursisten gaan zelf aan de slag met SOLIDWORKS en passen de verschillende features toe op realistische voorbeelden.

Persoonlijke aandacht
Design Solutions kiest bewust voor kleine groepen zodat onze ervaren docenten elke cursist de aandacht kunnen geven die hij of zij nodig heeft.

Nederlandstalig lesmateriaal
We werken doorgaans met Nederlandstalig trainingsmateriaal dat door Design Solutions zelf is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring.

Actueel
Ons trainingsmateriaal wordt voortdurend aangepast aan de laatste updates van SOLIDWORKS en de ontwikkelingen in de markt.

Maatwerk training
Naast de reguliere, klassikale SOLIDWORKS trainingen, verzorgen wij op aanvraag ook specifieke 3D CAD trainingen op maat.